Onthaal aan Calmag

Hier bij Calmag zijn onze waterzuiveringexperts gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van de meest uiteenlopende waterzuiveringsproducten.

Calmag werd in 2002 opgericht, en is een Britse fabriek in privé-eigendom waar een breed scala aan producten en diensten wordt ontwikkeld voor de behoeften van zowel particuliere als zakelijke klanten.

Onze voortdurende investering in zeer veeleisende ontwerp-, productie- en testprogramma’s vormt uw waarborg voor een zeer hoge kwaliteit en betrouwbare prestaties, zodat u waar voor uw geld krijgt. Daarbij krijgt u van Calmag langdurige garantie, technische ondersteuning en klantenservice na aankoop.

De Calmag producten voor thuis, bieden u een breed scala aan waterzuiveringsproducten zodat u thuis de waterkwaliteit krijgt die u verdient. Extra voordelen hierbij zijn het verlaagde energieverbruik en de aanzienlijke besparingen op uw huishoudelijke kosten en onderhoudskosten.

De commerciële specialisten van Calmag ontwikkelen producten en systemen vanuit zeer nauwkeurige projectspecificaties, voor de realisatie van optimaal effectieve en efficiënte producten, die voldoen aan de industriële normen.

Ons productaanbod omvat onder meer: water conditioners, kalkremmers en antikalk, waterontharders , waterfilters, additieven voor de centrale verwarming, powerflushapparatuur, ultraviolette desinfectie-eenheden en producten voor omgekeerde osmose. Onze samenwerking met industriële partners en handelsverbanden is het bewijs van onze totale toewijding – voor optimale, praktische oplossingen en een voortdurende ontwikkeling van voortreffelijke waterzuiveringsproducten.

Ook de professionele installateurs hebben vertrouwen in Calmag, dankzij de combinatie van optimale prestaties, gemakkelijke installatie en hoogkwalitatief technisch ontwerp.