Bine ati venit la Calmag

Aici, la Calmag, experții noștri în tratarea apei sunt specialiști în dezvoltarea și producerea celei mai diverse game de soluții de tratare a apei.

Fondat în 2002, Calmag este un producător britanic independent ce oferă o gamă completă de produse și servicii, ce satisfac atât necesitățile casnice, cât și pe cele comerciale ale clienților săi.

Continua noastră investiție în design, producție și programe de testare stricte constituie garanția dvs. că beneficiați de înaltă calitate, performanță demnă de încredere și de cea mai avantajoasă ofertă, toate acestea susținute de garanțiile, suportul tehnic și service-ul de garanție Calmag, de lungă durată.

Produsele casnice Calmag oferă cea mai largă varietate de soluții casnice de tratare a apei, pentru a asigura calitatea apei pe care o doriți, împreună cu beneficiile consumului redus de energie și ale economiilor semnificative în ceea ce privește facturile și costurile de întreținere. Specialiștii comerciali ai Calmag concep produse și sisteme care se potrivesc cu exactitate specificațiilor tehnice ale proiectelor, precum și soluții eficiente pentru satisfacerea celor mai mari exigențe industriale.

Centralizator Produse Chimice Calmag

Produsele includ agenți de dedurizare a apei, inhibitori și reducători ai depunerilor de calcar, filtre de apă, aditivi pentru încălzire centrală, echipamente de accelerare a circulației apei (powerflusing) și produse cu osmoză inversă. Munca noastră alături de partenerii din industrie și de asociațiile comerciale ne reflectă angajamentul total față de susținerea bunelor practici și față de rafinarea continuă a excelenței în tratarea apei.

Instalatorii profesioniști au încredere în Calmag, datorită produselor ce oferă performanță optimă combinată cu ușurință în instalare și inginerie de înaltă calitate.